Nøkkelpunkter

Microsoft Teams er en samhandlingsplattform for deling av informasjon på tvers av personer, avdelinger og selskaper. Det gir flere muligheter til å jobber mer effektivt og strukturert. Fildeling av dokumenter, opprettelse av videomøter og chatte med kollegaer og samarbeidspartnere er eksempler på dette. For økt effektivisering og samhandling tilbyr blinQ en nasjonal og global telefoni i Teams tjeneste – alt i en plattform. Våre brukeradopsjonskonsulenter hjelper deg på rett vei. 

Kom i gang med Teams


God praksis for sikker og effektiv utrulling av Microsoft Teams

Telefoni i Teams


Teams som telefoniløsning. Kjøpt som tjeneste fra blinQ

Brukeradopsjon


God struktur, buy-in fra ledelse og litt retningslinjer gir rask suksess

Bot-utvikling for Teams


Integrer dine forretningssystemer mot MS Teams for store gevinster


Hvorfor bruke Microsoft Teams?


Veldig mange selskaper har behov for å samle kundedialoger, prosjektgrupper og dokumentasjon på ett sted. Med Microsoft Teams får du en fullverdig kommunikasjonsplattform. Plattformen inneholder chat, videokonferanse, telefoni og samhandling i ulike team med dokumenter i en sømløs integrasjon med SharePoint.
ImageImage

Telefoni


Med blinQ på laget får du summetone i Microsoft Teams. Flere selskaper ser nytteverdien av å kjøre telefoni som en integrert del av samhandlingsplattformen Teams. Det å konsolidere systemer, terminere gamle PBXer eller bare jobbe mer sømløst blir stadig viktigere for flere. I dag tar selskaper i bruk Teams telefoni uten begrensninger i funksjonalitet.


Sentralbord og kontaktsenter


blinQ leverer sammen med Tendfor et fullverdig sentralbord og kontaktsenterløsning. Denne er basert på Microsoft sine APIer for kalenderintegrasjon i Microsoft 365 og oppdatert status på kollegaene dine. Løsningen leveres med velkomstmelding, kø-funksjonalitet og CRM integrasjon, inkl wallboard, statistikker og rapportfunksjonalitet. blinQ løser dine telefoniutfordringer gjennom Microsoft Teams uansett om du holder til i Norge eller har kontorer globalt. Løsningen er Telco uavhengig slik at du kan ta med deg eksisterende teleoperatør (SIP over internett) som en del av blinQ SBCaaS tjeneste. 

 

Om du er interessert i  ytterligere funksjonalitet innen Telefoni i Teams, klikk her. Her kan du også laste ned vår e-bok som gir deg tips samt beskriver en god kundehistorie. Du er selvfølgelig mer enn velkommen til å kontakt oss.


ImageImage

Se nyttige tips om Microsoft Teams


Kontakt oss


Ta kontakt for mer informasjon eller for en diskusjon om dine behov
Image

Endre Hopsdal

Merkantil Rådgiver    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.