Hardware & Software

Trådløse nettverk

På toppen av Maslows behovshierarki, tatt for gitt av de fleste og ditt ansvar?

Det skal bare fungere


De skal gjerne ikke sees, men vi forventer at de er overalt. Vi stoler på at når vi er tilkoblet, så er alt sikkert og fint for da passer IT-avdelingen på oss. Vi følger live nyhetssendinger, spiller musikk fra Spotify og alle applikasjonene og tjenestene skal reagere med lynets hastighet.

Vi kan planlegge, levere og konfigurere et trådløst nettverk på så lite som en uke. Hva trenger du at nettverket ditt gjør?


Et enkelt (flatt) trådløst nettverk (og kanskje et gjestenett), tilkoblet en switch som leverer strøm og forbindelse til andre nettverksenheter til aksesspunktene, videre til en brannmur med noen enkle regler og så rett over til routeren fra datakom-leverandøren. Så enkelt at det nesten ikke går an å gjøre feil...

Dette dekker behovet for mange som har migrert ut i skyen og baserer sitt miljø på ZeroTrust.

Men, gjør ALLTID en dekningsmåling, som minimum det vi kaller en prediktiv dekningsmåling basert på plantegninger. Måling av forventet signalstyrke, Signal-to-noise ratio, båndbredde/kapasitet er en god investering.
Videoovervåkning kan også tilkobles til nettverk på en elegant måte med. Sørg for å være påpasselig med merking av soner som er overvåket, tidspunkt for når overvåking er aktivert og formålet.

Som eksempel har vi her installert videoovervåking av eget inngangsparti innen faste klokkeslett. Retention tid er satt for overvåkingsdata.


De fleste bedrifter av en visse størrelse har gjerne et langt mer avansert nettverk og det trådløse nettverket henger ikke alltid med i svingene. Både kapasitet, ytelse, funksjonalitet og sikkerhet varierer stort mellom ulike produsenter og modeller.

Vi finner raskt den løsningen som er riktig for din bedrift. Om det er basert på et komplett SD-WAN, behov for URL-filtrering, beskyttelse mot malware, om all trafikk skal være bak låste dører eller det skal være fritt frem for alle å koble seg til.

Spør våre rådgivere i dag om en demonstrasjon av løsninger fra Cisco Meraki, Cisco (classic) eller Aruba.

Kontakt oss


Ta kontakt for mer informasjon eller for en diskusjon om dine behov.
Image

Vegard Viken

Merkantil Rådgiver


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.