Hardware & Software

Sikkerhet

Det finnes to typer virksomheter, de som har hatt datainnbrudd og de som ikke vet at de er hacket.

Verktøy, prosess og aktiv forvaltning


Sikring av data og tjenester er for mange bedrifter høyeste prioritet. De som ønsker å ramme virksomheter og privatpersoner har tilgang på sofistikerte verktøy og får god hjelp av naivitet.

IT-sikkerhet behøver ikke være komplisert, men det er essensielt at en har de riktige verktøy og prosesser for å sikre seg. blinQ har lang erfaring og høy kompetanse på hvordan sikkerheten bør ivaretas.


Hos blinQ får du både verktøyene og bistanden til å implementere de på riktig måte for din bedrift. blinQ leverer sikkerhetsløsninger fra alle de store produsentene. Det er hvordan vi tilpasser de til din virksomhet uten å ødelegge for brukeropplevelsen som er nøkkelen.

Sikkerhetsdesign basert på ZeroTrust treffer veldig riktig hos mange bedrifter. Ikke stol på PCen alene, eller en brukerlogin eller nettverket. Hva du får tilgang til og hvordan tilgang du får, er avhengig av hvor mange sikkerhetssjekker som hukes av for den spesifikke påloggings-sesjonen brukeren kjører.


Kombiner ZeroTrust med god fysisk sikring av maskiner, nettverk og datasenter og abonnement på selvlærende analysetjenester for den beste sikkerhet.
Den viktigste sikkerhetsmekanismen er god opplæring av våre brukere. Ikke kun med hensyn til oppbevaring av brukernavn/passord, bruk av USB minne-penner etc., men spesielt i forhold til prosesser.

En IT-avdeling sin evne til å beskytte virksomheten mot tap av data, er at brukerne følger de retningslinjer og regler som er satt. Klassifisering av data er i så måte en av de viktigste retningslinjene. Hvis hvert eneste dokument er merket med en klassifisering, kan IT-avdelingen med enkle sikkerhetsregler håndheve virksomhetens krav til sikring av data.
Image

Noen av våre partnere innen sikkehet


Brannmur, identitetshåndtering, IPS/IDS, antivirus, anti-ransomware, analyse, trafikkovervåking, DNS-filtrering, mail-vask

Image
Image

Image

Kontakt oss


Ta kontakt for mer informasjon eller for en diskusjon om dine behov.
Image

Pål Gran

Administrerende Direktør


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.