Hardware & Software

Server, lagring og nettverk

Skifte ut bokser eller tenke nytt?
Usikker på hva du skal velge eller hva som gir den beste kost/nytte?

Alt du trenger til din infrastruktur


blinQ leverer både maskinvaren, programvare og support fra de fleste kjente produsenter. Vi er godt kjent med både verktøy for "sizing", prismekanismer og administrasjonsverktøy og hvordan sikre en god forvaltning av løsningen din.

Om du kun er ute etter å utvide dagens miljø med mer lagringsplass, skifte ut en distribusjonsswitch eller en node til virtualiseringsclusteret, så finner vi både riktig produkt og riktig pris til deg.

Er du nysgjerrig på ytelsen på ullike lagringsprotokoller, skalering av en rigg for virtuelle desktops eller trenger noen å sparre med om alternativer løsninger innen infrastruktur, så har vi erfaringen og kompetansen.


3-lags arkitektur er ofte krevende å drifte og vedlikeholde på grunn av mange ulike administrasjonsgrensesnitt og det kan være lett å miste oversikten.

blinQ har mange års erfaring med oppsett, implementering og vedlikehold av tradisjonell 3-lags arkitektur på datasenterløsninger. Vi bistår med optimalisering, proaktivt vedlikehold og hjelper kunder til å gjøre smarte grep som gjør drift og vedlikehold enklere og mer effektivt.

Hos blinQ får du alle de produkter og lisenser du trenger, til konkurransedyktige priser. Kombiner med proaktivt vedliehold og beredskapsavtale og vit at du har én partner som er der for deg når du trenger det.

Kontakt oss


Ta kontakt for mer informasjon eller for en diskusjon om dine behov.
Image

Vegard Viken

Merkantil Rådgiver


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.