Hardware & Software

Rackplass og fiberlinjer

Stoler du på den fysiske sikringen av ditt datarom i dag? Kunne du ønske deg et sekundært datarom for sikkerhet?

Rack'n roll med topp hastighet


Færre nye kontorbygg lages med god plass til datarom. Det er rett og slett ikke god økonomi for gårdeier. Ikke alle bedrifter har tilgang til 2 datarom for sikkerhet og redundans. Heldigvis finnes det andre som har investert i store, robuste og sikre datasentre med godt utbygde fiberforbindelser. Du vil ikke engang merke at serveren og lagringen din ikke står i din egen kjeller.

Vår samarbeidspartner, Broadnet, har bygget god kapasitet på datasentre som står tilgjengelig for våre kunder å leie seg inn på. Om du trenger mange rack eller kun plass til et par pizzabokser, så har vi løsningen for deg.


Fiberlinjene er en del av den kritiske infrastrukturen for de fleste bedrifter. Ja, det går an å dele 4G fra mobilen, men det er for de fleste en tungvint måte å nå både egne data og systmer på og de tjenester som ligger i skyen. Vi designer løsningen for deg, med den redundans og sikkerhet du trenger.

Express Route til Azure, SD-WAN, grå fiber med diversitet til datasenteret eller kun en kjapp internett aksess med dedikert båndbredd? Spør en av våre rådgivere om en workshop og litt whiteboard-tegning, så finner vi det som er riktig for din bedrift.

Kontakt oss


Ta kontakt for mer informasjon eller for en diskusjon om dine behov.
Image

Vegard Viken

Merkantil Rådgiver


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.