Prosjekt og Implementering

Prosjektledelse

Har du planer om endringer i din IT-plattform og du mangler en tydelig prosjektleder?

Styring og kontroll av prosjekter


blinQ har dedikerte prosjektledere med mye erfaring som kan sikre at ditt prosjekt leveres på tid og kost og ikke minst gir de forretningsgevinster du forventer. Ofte får vi høre «vi finner en prosjektleder eller jeg tar rollen selv».

Hvem som er prosjektleder er mindre viktig, men selv mindre prosjekter krever en prosjektleder. Tilsvarende bør en prosjekteier aldri være prosjektleder selv. Det har naturligvis sammenheng med at å skulle rapportere til seg selv, eller være streng mot en selv for å få ting gjort, sjelden sikrer ønsket fremdrift.


Oppfølging av interne pilot-deltakere, koordinering av eksterne tredjepart og IT-avdeling, rapportering til prosjekteier og kontroll på fremdriftsplan kan være tidkrevende aktiviteter. Om det benyttes Prince2, PMP eller enklere modeller er ofte også mindre viktig, men struktur.. det kommer en ikke utenom.

Flere av våre konsulenter har mange års erfaring som prosjektleder og er sertifiserte innen flere verktøy. Om du trenger en konsulent som kan ta rollen som overordnet prosjektleder eller en teknisk delprosjektleder, har vi dyktige konsulenter som kan bistå deg med å realisere dine prosjekter.

Kontakt oss


Ta kontakt for mer informasjon eller for en diskusjon om dine behov.
Image

Pål Gran

Administrerende Direktør


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.