Hardware & Software

Microsoft lisensavtaler

Synes du det er vanskelig å forstå lisensavtaler og ulike programmer for dine brukere og tjenester? Ønsker du å kun betale for antall lisenser du trenger?

La oss hjelpe deg med å ta smarte valg


I blinQ har vi rådgivere med mange års erfaring fra å hjelpe bedrifter med å velge både riktige lisensprogrammer og pakker, samt sørge for at bedriften er korrekt lisensiert. Å velge et riktig lisensregime er like mye et valg av strategi for å hente gevinster for bedriften og deres brukere, som en kostnadsøvelse.

For mange bedrifter vil en Cloud Service Provider-avtale være både smart og kostnadseffektivt. Med blinQ Marketplace for CSP-lisensiering og teknisk støtte fra våre konsulenter er vi langt på vei.


Men en CSP-avtale dekker ikke nødvendigvis alle tjenestene din bedrift har behov for. Når du står overfor valg i forbindelse med lisensiering, bruk en rådgiver som både kan lisensreglene, forstår din bedrift og hvor det ligger muligheter for gevinstrealisering.

En eneste Windows Server standard-lisens kan koste din bedrift over kr. 10 000. Forståelse av lisensregler, rutiner for forvaltning og revisjonsprosesser, smart avtaleadministrasjon og evne til å finne verdi i nye muligheter, gjør at din bedrift raskt sparer inn kostnaden flere ganger ved å benytte en ekspert.

Kontakt oss


Ta kontakt for mer informasjon eller for en diskusjon om dine behov.
Image

Pål Gran

Administrerende Direktør


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.