Hardware & Software

Datamaskiner og tilbehør

Velg riktig PC for din bruk. Liten og lett eller stor skjerm. Bruker du den i docking, lei av kabler, mye på reise.. PCen er noe av det mest personlige vi har.

Diktatur eller anarki?


Nettbrett er ikke like egnet til å produsere data, så enkelt er det. Så de fleste av oss trenger en PC. Verktøy for sikring av den og administrasjon av alle PCer har vi gode svar på. Men, få diskusjoner oppleves som like tidkrevende og vanskelige som å velge en ny standard PC-modell for bedriften.

Vi i blinQ kan enten forestå en benchmarking av ulike modeller for bedriften din, eller anbefale den vi mener er riktig for hver enkelt bruker.

Vi sørger for at du får den beste prisen tilgjengelig (og ja, pris fra produsent er ofte knyttet til volum)


Noen krav gjelder for alle PCer i bedriftsmarkedet. Bitlocker er en selvfølge og det samme er en god supportavtale og smidig oppdatering av firmware gjennom verktøy som SCCM eller Intune. Men, det er ikke til å stikke under en stol at det er mye følelser knyttet til valg av PC. Hvordan tastaturet føles, antall porter, batteritid, skjermkvalitet og ikke minst pris.

De færreste trenger Core i7 prosessor, men det ligger i de flestes natur å velge de dyreste de kan få. Vi kan lage en standard-pakke for dine brukere eller rådgi dem for hver bestilling, tilpasset deres bruk, innenfor faste kostnadsrammer.
Vi har testet de fleste hodesett og finner riktig modell for ditt behov. Vi tar løpende inn dockingstasjoner til test og har selv valgt komplett anarki på valg av PC-modeller så vi kan høste erfaringer når vi skal være rådgiver for våre kunder. Både Microsoft, Lenovo, HP, DELL og Apple (Mac) er i flittig bruk hos oss.

Vi kan levere ferdig avemballerte maskiner, merket og utplassert. Utstyr kan kjøpes som en tjeneste eller finansiert på en leasingavtale. Vi er fleksible så du kan være fleksibel.

Kontakt oss


Ta kontakt for mer informasjon eller for en diskusjon om dine behov.
Image

Vegard Viken

Merkantil Rådgiver


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.