Nå kan du treffe blinQ i Bergen

Begenby

På dagen 3 år etter oppstarten, 1. mars, er blinQ på plass i Bergen. Vi har fått med oss noen veldig dyktige folk til å bygge blinQ i Bergen. Vi gleder oss stort og har sterk tro både på markedet, menneskene vi skal bygge selskapet vårt med og den kompetansen vi som selskap nå representerer.

logoBlinqicon 01

Vi er godt i gang med rekruttering av erfarne konsulenter og har allerede signert 4 personer, hvorav 2 mann allerede på plass 1.mars og de to siste 1.april.

Som daglig leder for blinQ Vest har vi ansatt Ståle Kjørsvik. Vi er veldig fornøyde med å få Ståle med oss på denne reisen. Ståle har lang erfaring fra IT-bransjen, god innsikt innen teknologi og trender og et stort nettverk. Ståle kommer fra stillingen som leder for Cloud Consulting hos EVRY i Bergen.

Image
Image

Vi gleder oss over at kunden også nå kan treffe blinQ i Bergen. Michael Arntzen er ansatt som Sjefskonsulent og kommer til blinQ med mye tung erfaring. Michael har i mange år jobbet som sjefskonsulent i EVRY med et spesielt fokus på Microsoft infrastruktur, Active Directory og skytjenester/Azure. Våre ambisjoner med satsningen i Bergen er å bygge et tungt og robust faglig miljø, sammen med det etablerte fagmiljøet i Oslo, med fokus på smart anvendelse av skytjenester, infrastruktur og forretningsløsninger som realiserer varige verdier for våre kunder. Vi tror vi raskt vil være godt plassert for å utfordre de etablerte aktørene på Vestlandet, slik vi har lykkes på Østlandet. Lokaler er allerede på plass, så fra 1 mars er dørene åpne i Leirvikflaten 3 på Godvik, like utenfor Bergen sentrum.
Vi fortsetter å søke etter dyktige kollegaer både i Bergen og Oslo og forventer nok å komme med flere «nytt om navn» de nærmeste månedene.

Image
Image

Med Erik og Anna på laget har vi et meget godt utgangspunkt for våre videre planer. Erik og Anna kommer med masse relevant kompetanse og erfaring med Microsoft-teknologier, infrastruktur og migrering til skytjenester.

Totalt teller nå blinQ 25 ansatte som med topp yrkesstolthet, tung kompetanse og masse entusiasme for teknologi, daglig hjelper våre mange kunder med å realisere gevinster og håndtere risiko. Vi er veldig stolte over at Erik og Anna har valgt å være en del av blinQ-familien og gleder oss til å introdusere dem for våre kunder

Flere nyhetssaker