På tide med en oppgradering?

Når er en PC sikker? Hvordan sikre en smidig utrulling av nye PCer og hva gjør vi med det gamle utstyret?  Bør virksomheten kjøpe eller lease, eller går det an å leie? Hvem skal drifte/forvalte PCene og må det gjøres en full outsourcing for å få det til? blinQ har svarene!

Client-as-a-Service

Skift ut dine gamle PCer med en sikker klientplattform hvor alt er inkludert i en fast månedlig leie

Sikkerhet først - alltid

blinQ har fasiten på hvordan sikre dine klienter

blinQ har utviklet en guide til hvordan en klientplattform skal etableres og forvaltes i tråd med NSM sine anbefalinger for ende-til-ende sikkerhet. Og blinQ har folkene som kan bygge den plattformen for din virksomhet. 

 

Forutsigbar TCO med leieavtale

blinQ tilbyr leie av PC med "alt inkludert"

Ny PC, drift/forvaltning, brukerstøtte, Microsoft-lisenser, logistikk, servicearbeide – alt inkludert. Dette  gir forutsigbarhet og optimal kost/nytte. Vi sørger også for sikker avhending av ditt gamle utstyr. 

Teknologiskifte uten kapitalbinding

Skift ut virksomhetens PCer med en moderne løsning uten å binde kapital 

3-årig leieavtale med tilgang på reservelager. PC leveres ferdig testet og klargjort og levert rett til bruker. Alt av service og garanti er inkludert i avtalen. Etter 3 år erstattes enheten med en ny, tilsvarende modell. Leieavtale kan også inkludere nye skjermer. For spesialmaskiner (workstations for CAD/DAK etc.) vil det fortsatt være gunstigere med leasingavtale, men for standard PCer bør valget være enkelt. 

Lift & Shift hele plattformen for best ROI

Virksomhetens PCer skal leve i skyen – ta alle på en gang

PCer er på “internett”, så betrakt dem som nettopp Internett-PCer. Da håndterer vi sikkerheten best ved å administrere de der etter. De bør dermed “leve i” Azure AD og kun der. AutoPilot for automatisk utrulling og Intune/Endpoint Manager for administrasjon. blinQ har hele guiden for hvordan få din virksomhet over på en sikker klientplattform. Det sier seg selv at å skifte ut kun en andel av PC-parken til ny sikker og forvaltet løsning ikke fjerner teknisk gjeld. En god plan og masse erfaring – med blinQ på laget er du i trygge hender. 

Bærekraft i fokus

Gamle PCer har en verdi 

Vi sikrer avhending av virksomhetens brukte utstyr, leverer slettebevis og en miljørapport som understøtter din virksomhets bærekraftsmål. Gamle PCer blir videresolgt til de som trenger nettopp en 2, 3, 4 eller 5 år gammel PC og din virksomhet får betalt  for utstyret som avhendes. Utrulling av nye PCer gjøres i forkant av avhending og kan leveres ferdig avemballert eller i ryggsekk/bæreveske rett til bruker. 

 Lagre som PDF