Lisensiering - gjort riktig

Med blinQ får du en lisenspartner som ser hele bildet.

Lisens trenger ikke å være dyrt eller komplekst. Om det gjelder Microsoft eller annen programvare eller skytjenester.

Med blinQ sitt rammeverk, erfaring og kompetanse, sikrer vi at virksomhetens forretningsmessige og teknologiske behov samsvarer med brukeradopsjon, krav og regler. På den måten får du det beste ut av dine avtaler og sikrer et best mulig kost/nytte-forhold. 

Hvorfor skal du velge blinQ?

Alle kunder får tilgang på våre erfarne lisens- og teknologieksperter.

Lisensrådgivning har endret seg betydelig de siste årene. Det handler ikke lenger kun om samsvar med regler og årlige tellinger. Ett enkeltstående valg, klikk eller konfigurasjon, kan ha store konsekvenser. Med blinQ som rådgiver, får du solide beslutningsunderlag som understøtter din forretnings- og IT- strategi. 

Vi har vært med å bygge lisensteam i de største IT-selskapene, nå gjør vi denne kompetansen og erfaringen tilgjengelig for deg som kunde av blinQ. Rådgivere med 10 eller 20 års erfaring er ikke lenger forbeholdt de største virksomhetene. Har du behov for support, få svar på lisensspørsmål, aktivere og allokere, hjelper vi deg også med det, på norsk. Derfor mener vi du bør velge blinQ som lisenspartner. 

Avtaleoptimalisering

Vi finner riktig avtaletype for din bedrift

Om din virksomhet skal inngå sin første avtale, fornye, reforhandle, ekspandere, kutte kost eller modernisere, så hjelper vi deg med riktig innhold og valg av avtaletype. Det er sjeldent “one size fits all”. Det er viktig å ta høyde for ulike typer brukere, teknisk gjeld, adopsjonstid for ny teknologi og prisfølsomhet vs. fleksibilitet.

 

Erfaring og kompetanse betyr alt

Lisensregler og avtaler kan være komplekse ...

Aldri før har valg av lisens og avtale vært så tett knyttet til strategiske og taktiske teknologivalg. Små justeringer kan gi store konsekvenser. Våre  rådgivere har bistått virksomheter av alle størrelser med å ta smarte valg de siste 20 årene.

I blinQ vet vi at pris og kostnader betyr noe

Derfor jobber vi hver dag for å finne riktig sammensetning av avtaler og lisenser for gevinstrealisering og optimalisering av kost/nytte for våre kunder

Vi garanterer naturligvis for at vi skal være konkurransedyktige på pris. Bytter du til blinQ som leverandør av dine lisenser i dag, vil vi spare deg for både kostnader og gi deg trygghet gjennom god rådgivning, smarte valg, forutsigbarhet og en virkelig god kundeopplevelse.

Få kontroll på dine datasenter- og skykostnader

Brukerlisenser er ikke hele bildet

Savner du god oversikt over hvilke ressurser og tjenester som driver kostnadene dine. Vi kan on-prem, vi kan sky og vi kan hybrid. Vi bistår med konsolidering av kostnader på tvers av Azure (Subscriptions/Plan), Azure Stack Hub, Reserved Instance (RI), egne datasenter lisenser og lisensmobilitet, SQL, Visual Studio,  External Connector-lisenser etc.  På datarommet er det fort gjort å spare seg til fant og like lett å gå på en kostnadssmell i skyen. 

En lisenspartner du kan stole på

Ærlig, tydelig og tilgjengelig

Vi vet vi må fortjene våre kunders tillit. blinQ er bygget på lojalitet for våre kunder og fra våre kunder. Ærlighet og tydelige anbefalinger som støtter dine planer, har vært en god kjøreregel for oss. Om din virksomhet står på startstreken av en skyreise, trenger å kutte kost, modernisere datasenteret eller gi dine medarbeidere en moderne arbeidsflate – svarene får du hos blinQ!

blinQ har på 5 år fått ca 250 kunder, en omsetning på godt over 100 MNOK og forvalter lisensavtaler for millionbeløp hver måned. Ønsker du referanser –  skal vi med glede dele noen med deg. 

 Lagre som PDF