1. mars kan du treffe blinQ i Stavanger

New employee at stavanger

blinQ etablerer seg i Rogaland med ambisiøse mål om vekst og markedsandeler.

blinQ etablerer seg i Rogaland og vil fra 1. mars ha lokal tilstedeværelse i Stavanger. Regionen vil være representert med høy kompetanse med fokus på moderne og smart utnyttelse av teknologi. I ett nytenkende og ambisiøst næringsliv som vi ser frem til å ta del i og komme tettere på, gleder vi oss stort til ytterligere å utvide vår tilstedeværelse på Vestlandet og ønske flere nye kollegaer og kunder velkommen.

blinQ er en systemintegratør, en cloud service provider og tjenesteforvalter, systemutvikler og en value-add reseller. Vår styrke ligger i våre ansattes kompetansebredde, ansvarsfølelse og tekniske innsikt innen moderne utnyttelse av skytjenester, infrastruktur, prosess- og arbeidsflyt og kommunikasjon/samhandlingsløsninger.

1. mars 2021 fyller også blinQ som selskap 5 år. I 2020 leverte blinQ en omsetning på godt over 100 MNOK og med sterk årlig vekst hvert år siden oppstarten. blinQ nærmer seg 50 ansatte. Med kontorer allerede godt etablert i Oslo, Bergen & Ålesund, feirer vi årsdag med etablering og oppstart av nytt kontor i Stavanger. blinQ har som mål å levere en omsetning på 500 MNOK i 2024 og etableringen i Rogaland er et strategisk valg på den reisen.

Med mennesker vi stoler på og som deler vår lidenskap for teknologi og gode brukeropplevelser, skal vi vokse også i Rogaland. Vi har store planer for sterk vekst, hvor vi er bevisste på at som «ny» utfordrer i et etablert marked og i ett hvert møte med våre kunder alltid må bevise hva vi står for. Dette mener vi skjerper oss, noe som igjen gir overførbar verdi til våre kunder og samarbeidspartnere.

Gevinstrealisering, økt produktivitet, brukeradopsjon, modernisering, migrering og utnyttelse av skytjenester, IT-sikkerhet, samsvar med lover og regler, moderne drift, kost og optimalisering er høyaktuelle temaer på styrerommet i alle organisasjoner. Vår første ansettelse må sies å være innertier i så måte. Håkon Hetland trer inn i rollen som Salgssjef Rogaland i blinQ og tar med seg flere års erfaring fra både Atea og EVRY. Med en godt fundamentert bakgrunn fra IT-drift, som Seniorkonsulent, Løsningsrådgiver og de siste årene som Salgssjef for Software og Salgssjef Hybrid Plattform og Sky er blinQ klar for å sette fart i Rogaland.

For mer informasjon, kontakt:
Ståle Kjørsvik |Direktør vestlandet | stale.kjorsvik@blinq.no | 982 63 175

Pål Gran | Administrerende Direktør | pal.gran@blinq.no | 909 53 775

Av: Ståle Kjørsvik

 

Åpningstid

Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00

Kontaktinformasjon


22 00 80 20 (Tast 1)
Salg@blinQ.no

22 00 80 22 (Brukerstøtte)
Support@blinQ.no (Brukerstøtte)


Våre adresser


Besøk oss i Oslo: Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
Besøk oss i Bergen: Strandgaten 1, 5030 Bergen

Post: Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo

Org# NO 915 902 170 MVA


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.