5 år med vekst - merkedag 1. mars


Image

1. mars er det fem år siden blinQ ble etablert, fem år med sammenhengende vekst.

Samme dato for to år siden ble blinQ etablert i Bergen.

I dag, fem år etter oppstarten, etablerer blinQ sin fjerde lokasjon – nå skal blinQ ta markedsandeler i Rogaland.

1. mars har blitt en viktig dato for blinQ – en dato med historie og en dato for nye skritt i riktig retning for en sunn og god vekst.

Vi har vist at vi kan vokse organisk også gjennom en pandemi og vi har vist at vi kan ha en sunn vekst på tvers av alle tjenester. Nå skal vi fortsette å følge den oppskriften og planen vi har jobbet etter siden starten, samt etablere oss i Rogaland. Vi sikter oss inn på alle de større byene i Norge og så trykker vi på knappen når vi finner mennesker med riktig kompetanse, som deler vår yrkesstolthet og som har entusiasme for teknologi og gevinstrealisering for kunder.

blinQ er en systemintegratør, en cloud service provider og tjenesteforvalter, systemutvikler og en value-add reseller. Vi har lykkes med å tiltrekke oss veldig dyktige konsulenter som vi vet bedrifter, både lokalt der vi er til stede (Oslo, Bergen, Ålesund og Stavanger) og ellers i Norge, har stor tillit til. Vår samlede styrke ligger i stor bredde i kompetanse, dyp teknisk innsikt innen skytjenester, infrastruktur, prosess- og arbeidsflyt og kommunikasjon/samhandlingsløsninger. Vår erfaring som leverandør av løsninger med resultatansvar og den høyeste grad av yrkesstolthet spiller også en sentral rolle.

Vi har store planer for fremtiden og er fornøyd med fjoråret (2020) med en omsetning på godt over 100 MNOK. Med mennesker vi stoler på og som deler vår lidenskap for teknologi og gode brukeropplevelser skal vi fortsette å vokse - med mål om 500 millioner i omsetning i 2024! Vi er bevisste på at som en fortsatt «ung» utfordrer, i et etablert marked, alltid må bevise hva vi står for – dette gjelder også i ett hvert møte med våre kunder. Så, vi må være skjerpet, ha den rette kompetansen og ta vår plass på kundenes side av bordet når de viktige valgene fremover skal tas. Vi skal fortsette å utfordre de etablerte serviceproviderne med en klar misjon om å frigjøre våre kunder fra teknisk gjeld.

For mer informasjon, kontakt:
Pål Gran | Administrerende Direktør | Pal.Gran@blinQ.no | 909 53 775

Ståle Kjørsvik |Direktør Vestlandet | Stale.Kjorsvik@blinQ.no | 982 63 175

Av: Martin Carelius

 

Åpningstid

Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00

Kontaktinformasjon


22 00 80 20 (Tast 1)
Salg@blinQ.no

22 00 80 22 (Brukerstøtte)
Support@blinQ.no (Brukerstøtte)


Våre adresser


Besøk oss i Oslo: Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
Besøk oss i Bergen: Strandgaten 1, 5030 Bergen

Post: Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo

Org# NO 915 902 170 MVA


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.