ADMIN BY REQUEST


Image


ADMIN BY REQUEST – KONTROLLERTE OG MIDLERTIDIGE ADGANGER TIL LOKAL ADMINISTRATORRETTIGHETEROver de siste årene har blinQ jobbet iherdig med design av en forvaltningsmodell for klienter slik vi mener det bør gjøres, hvor sikkerheten er ivaretatt uten å ødelegge for den gode brukeropplevelsen. Nøkkelen i en effektiv og forvaltbar plattform, ligger i en god plan hvor policies og retningslinjer bygges inn i de faktiske mekanismene og rutinene.  Mye løser vi med Microsoft sine verktøy for klienthåndtering, som Endpoint Manager/Intune, Defender-porteføljen og Conditional Access. Men, noen problemstiller står alltid igjen – og her er det vi virkelig har truffet nettopp «blinQ».

blinQ har inngått et strategisk samarbeide med Admin By Request for å løse noe enhver IT-avdeling opplever som problematisk.

Mange selskaper fjerner i dag de ansattes mulighet til å ha lokal administratortilgang til sine egne klienter. Lokal administrator-tilgang fjernes fullstendig fordi risikoen er for høy. Dette betyr at IT -avdelingen til stadighet og i en hektisk hverdag må trå til hver gang en ansatt trenger for eksempel en ny applikasjon, installere en hjemmeskriver eller tilsvarende.

Med Admin By Request kan våre kunder minimere risiko og gi de ansatte muligheten til å heve sine rettigheter selv: midlertidig, kontrollert og selvfølgelig med en fullstendig revisjons logg. I tillegg drukner ikke IT -avdelingen med henvendelser fra ansatte som trenger å ha ny programvare installert.Kombinert med en god prosess for godkjenning av tillatte applikasjoner (whitelisting/blacklisting) oppnåes en vesentlig styrket sikring av din klientplattform og dine data. Samtidig etterkommes samsvarskrav for god praksis i forvaltning.


Med Admin By Request går vi aldri på kompromiss med hverken brukeropplevelse eller sikkerhet. Derfor utvikles produktet selvfølgelig kontinuerlig uten ekstra kostnad.

Last ned gratisplanen til Admin By Request som består av 25 fullt funksjonelle lisenser her [https://www.adminbyrequest.com/freeplandownload], og du er godt i gang med en mer bekymringsløs håndtering av dine lokale administratorrettigheter.

Velger du å la blinQ sette opp din moderne plattform for klientforvaltning eller overlate selve forvaltningen til blinQ, vil Admin By Request være en naturlig del av leveransen.


Åpningstid

Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00

Kontaktinformasjon


22 00 80 20 (Tast 1)
Salg@blinQ.no

22 00 80 22 (Brukerstøtte)
Support@blinQ.no (Brukerstøtte)


Våre adresser


Besøk oss i Oslo: Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
Besøk oss i Bergen: Strandgaten 1, 5030 Bergen

Post: Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo

Org# NO 915 902 170 MVA


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.